Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen met betrekking tot tuindeuren en kozijnen.

Tuindeuren offerte

Als u akkoord gaat, maken we graag een afspraak bij u thuis. Tijdens deze afspraak meten we de exacte maten op en bespreken we het project nogmaals met u door.

Contact

Heeft u vragen? We staan u graag te woord via telefoon op nummer 085 060 7682. Of per e-mail via het contactformulier.

Algemene vragen

Klik op een vraag om het antwoord te lezen.

Ja, als wij de montage verzorgen, komen wij altijd inmeten zodat de verantwoordelijkheid voor de maatvoering bij ons ligt.

Het is heel goed mogelijk om de tuindeuren zelf te monteren. Wij kunnen desgewenst voor de doe-het-zelver een montageset leveren. Mocht u toch nog vragen hebben of ergens niet helemaal uitkomen, dan kunt u altijd bij ons om advies vragen.

Ja, wij hebben eigen monteurs in dienst met ruime ervaring in het monteren van houten terrasdeuren. Voordat zij nieuwe producten monteren, worden zij eerst geschoold. Zo bent u verzekerd van een kwaliteitsproduct dat volgens de hoogste richtlijnen is gemonteerd.

Ja, wij leveren standaard de deuren met een driepuntsluiting (SKG***) die optioneel gecombineerd kan worden met een zwaar uitgevoerde espagnolet of sluitlijst. Beide zijn voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

De houten tuindeuren zijn standaard 40 mm dik, maar u heeft ook de optie om te kiezen voor deuren van 54 mm dik.

Ja, de openslaande houten tuindeuren kunnen in elke RAL kleur geleverd worden. Het is ook mogelijk om een andere kleurcode te kiezen.

Ja, de bestelling kunt u ook persoonlijk afhalen.

Ja, u kunt uw bestelling laten bezorgen. Wij hebben een eigen bezorgdienst die levering door het hele land verzorgt, inclusief België en Duitsland.

Heeft u vragen? We staan u graag te woord via telefoon op nummer 085 060 7682. Of per e-mail via het contactformulier.