Bouwpakket

Voor diegene waar het onmogelijk is om een compleet in elkaar en afgemonteerd kozijn in de achtertuin te krijgen (bijvoorbeeld: hoge schutting, smalle steeg of geen achterom) bieden wij hier de oplossing. Het bouwpakket kunt u zelf ophalen of laten bezorgen. Uiteraard is het op deze manier ook mogelijk dat wij het voor u komen plaatsen. Een tuindeuren bouwpakket heeft voordelen:

  • Geen telekraan nodig om het kozijn over het huis te tillen
  • Alle modellen en maten zijn mogelijk bij een bouwpakket
Letop! Bouwpakket is € 150 duurder dan een compleet in elkaar gezet en verlijmd kozijn.

Door de slechte bereikbaarheid waar het kozijn moest komen is het als bouwpakket naar drie hoog vervoerd en daar ter plekke in elkaar gezet en geplaatst.

Bekijk meer foto’s van dit project →

Deze tuindeurenset bestaat uit 2 maatwerkdeuren van 84 cm breed en 180 cm hoog. De tuindeuren geven toegang tot een terras op driehoog in hartje Amsterdam.

Politiekeurmerk Veilig Wonen De deuren hebben een borstwering van 27 cm en zijn met 8 vlak plakroeden verdeling afgewerkt. Afgemonteerd met een driepuntsluiting (meerpuntsluiting).

Al onze deuren voldoen aan de hoogste eisen met betrekking tot inbraakveiligheid en dragen daarmee ook het Politiekeurmerk Veilig Wonen en SKG**