Hang- en sluitwerk

Om de tuindeuren ook na de bewerkingen en het plaatsen hoogwaardig te houden wordt er alleen gebruik gemaakt van professioneel en geavanceerd hang- en sluitwerk. Alle tuindeuren en kozijnen op maat zijn standaard voorzien van onderstaand hang- en sluitwerk.

Door middel van een goed sluitsysteem dat voldoet aan de hoogste veiligheidseisen zullen de terrasdeuren perfect sluiten en inbraakwerend zijn.
SKG3 Politiekeurmerk-Veilig-Wonen
De scharnieren zijn van hoge kwaliteit en voorzien van een dievenpen. Frezingen zijn aangebracht in kozijn en tuindeuren.
SKG3
De terrasdeurenset is standaard uitgevoerd met hoogwaardig veiligheidsbeslag dat voldoet aan alle veiligheidseisen.
SKG2
De cilinder is standaard van NEMEF of LIPS inclusief 3 sleutels en voorzien van boorbeveiliging.
SKG2 Politiekeurmerk-Veilig-Wonen
Terrasdeuren zijn voorzien van HR++ isolatieglas. Houdt de kou buiten en de warmte binnen. Dat zelfde geld voor geluid.
De slijtstrip is voorzien van een tochtprofiel en beschert de bovenzijde van de dorpel tegen beschadigen door in- en uitlopen. Het tochtprofiel zorgt voor een goede afsluiting van deur en kozijn.
Het kozijn is rondom voorzien van tochtprofielen om wind en water buiten te houden.
[top]
Inbraakvertragende sloten met boorbeveiliging

Er zijn tegenwoordig veel verschillende inbraakvertragende sloten. Zo kennen we de meerpuntsluiting / driepuntsluiting die zich met behulp van sluitkommen vergrendeld in het kozijn. De bijbehorende cilinder tuindeuren-politiekeurmerk-veilig-wonen is dan meestal de zwakste schakel van het slot. Daarom hebben we gekozen voor een cilinder met boorbeveiliging.

Veiligheidsbeslag voor een veilige woning

Dit is het type beslag dat tegenwoordig ondenkbaar is geworden op onze terrasdeuren. Een goed slot is van belang, maar het veiligheidsbeslag is zeker zo belangrijk als het slot zelf. Dit gecombineerd met het slot zorgt voor skg2-en-skg3 een optimale beveiliging van u woning. Daarom leveren we het veiligheidsbeslag standaard bij de houten openslaande terrasdeuren.