Over ons

Het is niet verwonderlijk dat steeds meer mensen kiezen voor hardhouten tuindeuren. Tuindeuren, ook terrasdeuren, stolpdeuren of patiodeuren genoemd, geven een traditionele uitstraling die je naar je eigen smaak en stijl kunt laten maken.

Terrasdeuren hebben een vriendelijk, gezellig en duurzaam karakter, bieden ook de oplossing wanneer u de tuin of patio bij uw woongedeelte wilt betrekken en daarbij heeft het ook een eeuwigheidswaarde.

Van een eenvoudig model met twee tuindeuren tot en met een set van openslaande tuindeuren met zowel bovenlichten en zijlichten in het kozijn. Deuren met glas kunnen bestaan uit kruisroede verdeling, plakroede of wienersprossen in het glas. Alle glassoorten zijn mogelijk inclusief veiligheidsglas.

Bekijk meer tuindeuren foto’s →

Al onze projecten worden met grote zorg uitgevoerd en ieder project is voor ons een uitdaging. De kozijnen die onze werkplaats verlaten worden volledig afgemonteerd en voldoen aan de hoogste eisen met betrekking tot inbraakveiligheid en dragen daarmee ook het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Bij ons kunt u kiezen uit alle mogelijke tuindeurensets, met of zonder glas, in allerlei soorten en maten. Wij maken tuindeurensets voor een scherpe prijs. Tevens bezorgen en en plaatsen wij door heel Nederland. Ook leveren wij bouwpakketten zodat er altijd wat bij uw budget past.

Wij zijn gespecialiseerd in de seizoenen pui, dat wil zeggen een pui met drie, vier of zelfs meer openslaande deuren die in zijn geheel open gezet kunnen worden zonder tussenstijlen.

Lees meer over de seizoenen pui →

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerd timmerbedrijf met opdrachten door heel Nederland. Een pand met een ruim magazijn en veel voorbeelden van tuindeurensets op een locatie die goed te bereiken is.

HPV-Timmerwerken

Tuindeuren-OPMAAT.nl is onderdeel van HPV-Timmerwerken. Wij leveren naast tuindeuren en kozijnen op maat ook openslaande houten garagedeuren en voordeuren.

hpv-garagedeuren-opmaat

Garagedeuren
hpv-voordeuren-opmaat

Voordeuren
hpv-lichtstraten-opmaat

Lichtstraten