Plaatsing en montage

Uw nieuwe openslaande tuindeuren worden snel en vakkundig geplaatst door onze eigen ervaren vakmannen.

Demontage oud

Demontage

Voordat we beginnen, controleren we eerst alle maten om ervoor te zorgen dat alles nauwkeurig past. Indien nodig plaatsen we een stofscherm om eventuele overlast tot een minimum te beperken. Vervolgens demonteren we voorzichtig de schuifpui of het kozijn, zonder schade aan de muren te veroorzaken.

Montage kozijn

Montage kozijn

Om het kozijn wind- en waterdicht te kunnen plaatsen, brengen we tochtwerend afdichtingsmateriaal aan tussen de gevel en het kozijn. We controleren ook de spouwlatten en indien nodig vervangen we deze en maken we ze opnieuw waterdicht.

Montage glas

Montage glas

Omdat wij alles in eigen beheer produceren en plaatsen, hebben wij ook een glaszetter in dienst die ervoor zorgt dat het glas vakkundig geplaatst wordt.

Montage tuindeuren

Montage tuindeuren

Als het kozijn volledig haaks in de gevel staat en de sluitnaden van de tuindeuren overal gelijk zijn, worden de tuindeuren verder afgemonteerd.

Afwerking kozijn
Afwerking tuindeuren

Afwerking

Afhankelijk van de gemaakte afspraken over de afwerking aan de binnenkant van de woning, wordt het kozijn afgewerkt en indien nodig voorzien van afwerklatten. De buitenkant hoeft zelden tot nooit afgewerkt te worden.

Tijdsduur plaatsen

Tijdsduur plaatsen

Het plaatsen van het kozijn en de tuindeuren gebeurt altijd in één dag, zelfs als er een constructieve aanpassing nodig is, zoals het plaatsen van een stalen latei om de gevel op te vangen en het bijbehorende metselwerk te herstellen.

Oplevering tuindeuren kozijn

Oplevering

Nadat het kozijn en de tuindeuren zijn gemonteerd en al uw spullen weer op hun plek zijn gezet, lopen we samen met u de deuren na om te controleren of alles naar wens is. Daarnaast leggen we u graag uit hoe het slot werkt en overhandigen we u de sleutel.

Nazorg oplevering

Nazorg

Zes tot acht weken na afronding van de montage nemen wij contact met u op om te informeren of alles nog steeds naar wens is. Indien er iets aan de hand is, plannen wij graag een afspraak met u in om dit op te lossen.